Joe Laberos fem föreställningar i Folkets Hus i Alvesta med showen

Joe Laberos fem föreställningar i Folkets Hus i Alvesta med showen "Unexpected Visit" den 20-22 december är slutsålda sedan en tid. På tre dagar kommer 1 500 besökare se showen i Folkets Hus. Foto: Kristofer Sandberg

Joe Laberos shower i Alvesta slutsålda: "Fantastiskt"

ALVESTA.

Alvestas förlorade son - magikern Joe Labero - är tillbaka i sin gamla hemort med fem föreställningar på Folkets Hus den 20, 21 och 22 december. – Alla fem föreställningarna är slutsålda, det är fantastiskt, säger Adam Karlsson på Folkets Hus i Alvesta.

När Joe Labero tog sina första steg som magiker och trollkarl hemma i Alvesta var det i Folkets Hus det skedde.

Nu återvänder han till Folkets Hus, Thalia, i Alvesta med sin nya show "Unexpected Visit" med fem föreställningar den 20-22 december och alla är slutsålda sedan en tid.

På tre dagar kommer 1 500 besökare se Joe Laberos show i Folkets Hus.

– Det är nog det största evenemang vi har haft någonsin. Vi är oerhört stolta över att vi får ett så celebert besök som Joe Labero och att det kommer så mycket folk, säger Adam Karlsson, verksamhetsledare på Folkets Hus i Alvesta.

"Unexpected Visit" beskrivs som en intim och exklusiv föreställning där man får komma närmare magin och mystiken än tidigare och där man får gå hela vägen in i The Magic Masters innersta krets. Det utlovas högklassig fingerfärdighet och oförklarlig magi och en fängslande upplevelse för alla sinnen.

Joe Laberos slutsålda föreställningar: fredagen den 20 december klockan 19.30-21.00, vid 16.00-17.30 och 19.30-21.00 på lördagen 13.00-14.30 och 17.00-18.30 på söndagen.

Publicerad 12 December 2019 00:00

"Ju mindre du handlar i december desto lyckligare blir du i januari"

Ja. Varje år säger jag samma sak: Ju mindre du handlar i december desto lyckligare blir du i januari.

Och nej, jag predikar inte kommunism eller försöker skjuta mig i foten. Jag har 25-årig karriär bakom mig inom handeln. I 25 år har jag undrat varför folk är så bittra i januari.

Inget leende, inget hej. Ingenting som passar. Sura miner. Sura kommentarer. Å andra sidan december! Hej och Ho! Frid och fröjd. Tills för några år sedan när allt förvandlades till stress. Köp, köp, köp, som om morgondagen inte fanns.

Älskade att jobba i december inom handeln. Den mysiga stämningen, musiken och återkommande Goood Jul. Personal till kund. Kund till kund. Sen tog det stopp.

Här har vi ett dilemma: i december är vi stressade - i januari deprimerade. Kan det balanseras?

Ja, säger jag. Som jag har förstått handlar julen om familjen, vänner och eftertanke.

Om att varva ner och summera året med de man älskar. En julklapp här och där och en god bit mat. Låt december när vi ändå har jul vara en månad av omtanke, kärlek och frid.

Å andra sidan januari… Ja. Januari kommer direkt efter den härliga julen och det är långt till påsken och våren. Svårt att se ljuspunkten. Där tycker jag man kan unna sig en liten present. Till sig själv och till dem som betyder något.

Kompensera lite för de mörka dagarna. Som sagt, jag predikar inte kommunism eller försöker skjuta mig i foten som handlare. Jag predikar…balans.

Låt oss vara lyckliga längre. För ju mindre du handlar i december desto lyckligare blir du i januari. Kostar ingenting att testa. Tvärtom! God Jul, Gott Nytt Nyår och självklart, glad januari!