Louise Lybro: – Jag uppskattar själva city, det är till exempel bra med många uteserveringar på sommaren. Men det är tråkigt med butiker som stänger. Det vore såklart bra om vi fick fler och gärna unika butiker hit, helst inom mode och inredning.

Louise Lybro: – Jag uppskattar själva city, det är till exempel bra med många uteserveringar på sommaren. Men det är tråkigt med butiker som stänger. Det vore såklart bra om vi fick fler och gärna unika butiker hit, helst inom mode och inredning. Foto: Sarah Bernshed

Vi frågar på stan: Vad tycker du om Växjö city?

Av
Sarah Bernshed

Jakob Ekros.

Jakob Ekros. Foto: Sarah Bernshed

Jakob Ekros:

– Det är som helhet mysigt och det händer en hel del med olika events och aktiviteter vilket jag tycker är bra. Jag gillar de satsningar som görs nu till exempel med stationen, när en stad växer blir det naturligt med förändring. Om man vill ha förbättring måste man våga förändra.

Ali Reza.

Ali Reza. Foto: Sarah Bernshed

Ali Reza:

– Byggarbetet här på stationen och på andra ställen är man trött på, men jag tror det blir bra när det är klart. Inne i city tycker jag att det är ganska trevlig miljö och här finns vad man behöver. Men det är synd när butiker lägger ner, för oftast gäller det mindre butiker.

Publicerad 18 March 2019 15:37