Du har nu chansen att vinna en barnbok från Funkibator förlag i Växjö. Men då måste du svara rätt på en fråga. Det är en tjej det handlar om och det är dockan på bilden. Vad heter hon i böckerna?

Du har nu chansen att vinna en barnbok från Funkibator förlag i Växjö. Men då måste du svara rätt på en fråga. Det är en tjej det handlar om och det är dockan på bilden. Vad heter hon i böckerna? Foto: Hans Nilsson

Tävling: Vinn en bok från Funkibator förlag - Vad heter dockan på bilden?

VÄXJÖ.

Funkibator förlag i Växjö har gett ut 23 boktitlar för barn - nu har du käre läsare chansen att vinna en av dessa barnböcker om du svarar rätt på en fråga.

Av
Hans Nilsson

Funkibator förlag på Infanterigatan 10 på Söder i Växjö ger ut barnböcker med berättelser om barn som är funktionshindrade.

Nu kan du som läsare av Lokaltidningen i Växjö och Alvesta vinna en av de barnböckerna med en speciell rollfigur som finns med i ett antal av dessa berättelser.

Men då måste du svara rätt på en fråga om den speciella rollfiguren. Det är en tjej det handlar om och det är dockan på bilden. Vad heter hon i böckerna?

Skicka in ditt svar till hans.nilsson@lokaltidningen.se senast den 11 oktober.

Om fler än en svarar rätt lottas vinnaren fram.

Vinnaren blir sedan kontaktad av Funkibator förlag och kan enligt överenskommelse hämta boken på Infanterigatan 10 på Söder eller få boken på något annat sätt om det blir smidigare.

Publicerad 30 September 2019 00:00