Tim Lööv och bandet har spelat in en video till

Tim Lööv och bandet har spelat in en video till "All I Need Is You" i Tyrolen i Blädinge. Han hoppas att den kan öppna dörren till en karriär i USA. Foto: Videon till "All I Need Is You"

Tim Lööv siktar på USA med ny video

ALVESTA.

Efter vinsten i P4 Nästa med countrypoplåten "All I Need Is you" är livet som en dans på rosor för Tim Lööv i Forsa. Nu har han och bandet spelat in en video till låten i Tyrolen i Blädinge som Tim Lööv hoppas kan öppna dörren till en karriär i USA.

Av
Hans Nilsson

Det är mycket på gång för Alvestas countrykung Tim Lööv. Han svävar på moln efter vinsten i P4 Nästa för ett tag sedan.

Nyligen blev han hyllad och fick blommor av politikerna i Alvesta kommun i samband med fullmäktige.

Den 5 oktober spelade han på modeshowen på Thalia i Alvesta och nu har han och bandet dessutom spelat in en video till vinnarlåten "All I Need Is You" i Tyrolen i Blädinge.

– Det är en kille från Kalmar som har regisserat, Michael Tiedtke, han är duktig. I videon blir vi i bandet upphämtade av en gammal Cheva från 50-talet som kör oss till Tyrolen och plötsligt väcks den gamla folkparken till liv och lamporna tänds, berättar Tim Lööv.

– Målet är att få videon spelad så mycket som möjligt på Youtube och Facebook, där får man ju se oss och vad vi är för ett gäng. Drömmen för mig är USA och Nashville. Att åka dit med bandet vore fantastiskt kul.

Dessutom går "All I Need Is You" jättebra på Spotify, och nu har Tim Lööv påbörjat inspelningen av ett album i Studio 165 i Växjö.

– Jag håller på att spela in nu, och jag har två låtar klara och det ska bli nio låtar totalt på skivan, säger Tim Lööv.

Publicerad 05 October 2019 00:00