I

I "Den magiska hatten" visar Malin Nilsson upp fingerfärdiga trick, hemmabyggda illusioner och roliga mysterium till ackompanjemang av pianisten Olof Löfgren. Foto: Lars Brundin

Magisk föreställning utlovas på Folkets Hus

ALVESTA.

Den 13 oktober bjuds det på en interaktiv föreställning på Folkets Hus i Alvesta av magikern Malin Nilsson i "Den magiska hatten".

Av
Hans Nilsson

Malin Nilsson är en prisbelönt magiker som har gett sig ut på turné med sin trolleriväskan, glitterridå och putsade kängor.

I "Den magiska hatten" visar hon upp fingerfärdiga trick, hemmabyggda illusioner och roliga mysterium till ackompanjemang av pianisten Olof Löfgren.

– Vi älskar att spela den här föreställningen och vi hoppas att publiken ska tycka lika mycket om den som vi gör. Det känns verkligen roligt att få ta ut Den Magiska Hatten på ett riktigt turnéäventyr, säger Malin Nilsson har arbetat som magiker sedan 2001.

Malin Nilsson har arbetat som magiker sedan 2001.och hon reser med sina föreställningar över hela världen. Hon har vunnit både Svenska och Nordiska Mästerskapen i Magi, som den första kvinnan i historien.

Föreställningen börjar klockan 15.00. Den presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Trollkonst i Kvadrat.

Publicerad 08 October 2019 00:00