John Lundvik live feat The Mamas är namnet på turnén som ger sig ut på vägarna i höst i hela Norden. Klockan 19.00 den 11 oktober kommer sällskapet till Växjö konserthus.

John Lundvik live feat The Mamas är namnet på turnén som ger sig ut på vägarna i höst i hela Norden. Klockan 19.00 den 11 oktober kommer sällskapet till Växjö konserthus. Foto: Pressbild

John Lundvik och The Mamas på konserthuset

VÄXJÖ.

Den 11 oktober är det dags för John Lundvik tillsammans med gruppen The Mamas att inta scenen på Växjö konserthus med en ny show.

Av
Hans Nilsson

John Lundvik live feat The Mamas är namnet på turnén som ska ge sig ut på vägarna i i höst i hela Norden.

Klockan 19.00 den 11 oktober kommer sällskapet till Växjö med artisten och låtskrivaren John Lundvik i spetsen. Han har haft ett par hektiskt år nu.

I två år i rad har han gått direkt till final i Melodifestivalen och i år vann han hela tillställningen med låten ”Too Late For Love”, som streamades 700 000 gånger på en dag.

Nu har dessutom den före detta Växjöbon John Lundvik släppt sin debut-EP med titeln ”My Turn”.

Jag lever verkligen min dröm. Att få följa upp Melodifestivalen och det makalösa Eurovision-äventyret med mer ny musik och en egen turné känns helt fantastiskt, säger John Lundvik.

– Att få gästa dessa fina städer i Sverige och dessutom få möjlighet att bjuda våra nordiska grannländer på konsert är så spännande. Jag är så stolt och glad över att The Mamas har valt att följa med mig även på denna resa. Teamkänslan vi har är svårslagen och helt ovärderlig.

Publicerad 09 October 2019 00:00