Irene Andersson är coach, mental tränare och certifierad hypnoterapeut. På Kafé de luxe den 23 oktober håller hon föredrag om hypnos.

Irene Andersson är coach, mental tränare och certifierad hypnoterapeut. På Kafé de luxe den 23 oktober håller hon föredrag om hypnos. Foto: Anna Nordström

Föredrag om hypnos på de luxe

VÄXJÖ.

Kan hypnos hjälpa oss att förstå varför vissa exempelvis blir vettskrämda när de ser en orm, fast de inte vill reagera så? Det är temat för lunchföredraget med hypnotisören Irene Andersson på Kafé de luxe den 23 oktober.

Av
Hans Nilsson

Irene Andersson är coach, mental tränare och certifierad hypnoterapeut av SAHH, Skandinaviska Akademin för Hypnotisörer och Hypnoterapeuter.

Hon är medlem i National Guild of Hypnotists, NGH, världens största medlemsorganisation för professionella hypnotisörer och hypnoterapeuter.

På Kafé de luxe den 23 oktober håller hon föredrag klockan 12.00-13.00 om hypnos och om när känslor tar över och blir ett hinder i ens liv, som till exempel en fobi för något.

Hennes föreläsning "Hypnos som ett verktyg att släppa dig själv fri" beskriver hur hypnos kan hjälpa att förstå varför vi reagerar som vi gör, fast vi inte vill.

Föredraget börjar klockan 12.15 och tar en halvtimme. Det ingår i ett samarbete mellan Kafé de luxe, Mer än Mat (MäM) och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)!

Publicerad 21 October 2019 00:00