Post Sun Vision med Alice Hernqvist, piano, Aaron Mandelmann, kontrabas och Mario Ochoa, trummor, kommer till Kulturkällaren i Alvesta och spelar den 9 november.

Post Sun Vision med Alice Hernqvist, piano, Aaron Mandelmann, kontrabas och Mario Ochoa, trummor, kommer till Kulturkällaren i Alvesta och spelar den 9 november. Foto: Pressbild

Mandelmanns son spelar i källaren

ALVESTA.

Alvesta Jazz & Blues fortsätter säsongen i Kulturkällaren med ännu en konsert lördagen den 9 november då Post Sun Vision spelar.

Av
Hans Nilsson

Post Sun Vision är en Malmöbaserad ung pianotrio med melodiskt driv och en äventyrlig inställning.

Trion består av Alice Hernqvist på piano; Mario Ochoa på trummor och Aaron Mandelmann som spelar kontrabas. Om någon känner igen namnet Mandelmann så är Aron Mandelmann son till Gustav och Marie Mandelmann som bland annat gör populära program om trädgårdar på TV4.

Post Sun Vision har ett homogent gruppsound och ett färgstarkt och personligt uttryck. Bandet spelar musik som rör sig mot utkanterna av europeisk jazz. Deras musik är dramatisk och hetsig, men också lyrisk och vacker.

Trummisen Mario Ochoa skriver all musik, men det är trion gemensamt som formar musiken.

Post Sun Vision börjar spela vid 20.00 den 9 november. Vid 19.15 spelar Försmak. Nästa konsert med Alvesta Jazz & Blues som arrangör i källaren är New Blues Transfusion den 14 december.

Publicerad 05 November 2019 16:14